It's been such a busy week, and it's so nice to finally have an opportunity to sit down and relax. The rain is pouring down outside, I'm enjoying a hot cup of coffee and Desperate Housewives. Bliss. And also this lovely lunch; homemade fishcakes (recipe from the Scandinavian Cookbook), grated beetroot and carrot with sweetcorn, lemon juice and coriander and a mint- yogurt sauce. The plan for the day is to continue some sewing projects I've started, drink lots and lots of tea and maybe watch a bit of Gilmore Girls. And no plans for the weekend, maybe I'll do a bit of gardening, take a stroll around town with Husband, things like that.
I wish you all a very happy weekend!
Ja, det er sannelig godt med helg. De fiskekakene så deilige ut, det er jo noe eget med hjemmelagde norske slike.
ReplyDeleteLørdag våget vi oss ut på en sykkeltur, og tråklet oss mellom pesende deltakere i Nordsjørittet for å komme ut av byen. Etterpå var det godt med dusj, etterfulgt av et glass vin på terrassen og middag. Til dessert hadde jeg laget Rhubarb and Strawberry Fool. Det var skikkelig godt! Kan anbefales, hvis du ikke allerede har kjennskap til den. Mmmm. Nå straks blir det tur til en kombinert fuglepark og hagesenter. Fortsatt god helg!
Sykkeltur høres veldig deilig ut! Det er definitivt noe jeg savner når jeg bor i storbyen. Jeg våger meg ikke ut på sykkel her, selv om mannen min er stor sykkelfan og drar ut på tur titt og ofte. Rhubarb and Strawberry fool har jeg ikke vært borti, men kombinasjonen av rabarbara og jordbær er jeg veldig begeistret for! Ligner det Eton mess?
ReplyDeleteEton Mess hadde jeg aldri hørt om, men nå har jeg googlet den! Så syndig godt ut. Foolén likner kanskje littegrann, men inneholder vispet krem, ikke marengs. Oppskriften fant jeg for øvrig i en blogg som heter boisdejasmin@typepad.com. Det er absolutt en blogg som appellerer til sansene, det være seg parfyme eller mat.
ReplyDeleteSkjønner ellers godt at du ikke sykler i London. Hadde neiggu ikke jeg gjort heller.
Eton mess er fabelaktig godt! Etter å ha sett på oppskriften din syns jeg den også ser fantastisk ut. Nam! Må prøves.
ReplyDelete