Saturday, 3 December 2011

December 3rd


Christmas in London is wonderful with all its Christmas markets, Christmas lights everywhere, mulled wine, Love Actually, mince pies and carols. But nothing beats proper Norwegian Christmas and all its lovely traditions; advent- tv, baking cookies, making candles, gløgg, marzipan, snow, nisser, making candy, watching Three Wishes for Cinderella, hearing Sølvguttene sing on tv, big family parties and everything else.

Which tradition is your favourite?

4 comments:

 1. Ja, vi har noen herlige tradisjoner mht jul her i landet. Selv syns jeg det er kjempekoselig med Jul i Blåfjell, Tante Pose, og Tre nøtter til Askepott. Har elsket den siden jeg var lita jente. Det er ikke alltid jeg greier å få den med meg på en travel julaften, men å se den på DVD er liksom ikke noe alternativ! I år SKAL jeg se den på TV, basta. Etter at jeg fikk barn har pepperkakebaking og pakke-julekalender blitt tradisjon. Det er også veldig koselig. Og i kveld skal vi og se Nøtteknekkeren i Kulturhuset. Det gleder jeg meg veldig til. Fint at du nevnte Love Actually, forresten! Den legger jeg herved øverst i bunken av filmer som står for tur.

  ReplyDelete
 2. Love Actually er blitt en juletradisjon her i huset! Mange fine tradisjoner du nevner :) Håper du får en fin adventstid!

  ReplyDelete
 3. Tror mine tradisjoner er temmelig like.
  Jeg må ha Karl-Bertil Jonssons julafton, mine beste minner er når jeg og bestefar ble forvist til tv-stuen mens mamma og bestemor gjorde de siste grepene på julemiddagen :)

  ReplyDelete