Tuesday, 27 November 2012

Coffee

Jeg er egentlig ikke fan av Starbucks, heller ikke av kaffe med masse sirup og krem, og går dit svært sjelden. Jeg liker aller best kaffen min svart, kruttsterk og av god kvalitet, kanskje med en liten dott skum på toppen. Men det er én ting jeg har en svakhet for, ironisk nok siden den er søt og har pisket krem på toppen, og det er Starbucks sin Gingerbread Latte som de har hvert år før jul. Den er knapt kaffe å regne etter min mening, men den er god likevel. Som en flytende kake.

Starbucks har i disse dager begynt å spørre om navnet ditt når du bestiller, noe jeg heller ikke er særlig fan av, men da benytter jeg sjansen til å prøve ut ulike navn hver gang. Kunne jeg vært en Emily? Eller Maria? Hva med Pippi?

2 comments:

  1. Haha, den likte jeg! God anledning til å prøve alle navn man bare måtte ønske.
    En smule påtrengende med en sånn liksom-intimitet på kafeer og i butikker, da? De tror sikkert folk setter pris på det... og kjøper mer...

    ReplyDelete
  2. Av en eller annen grunn har jeg aldri likt at mennesker jeg ikke kjenner bruker navnet mitt. Det er så påtatt og jeg føler at min intimgrense blir invadert! Det kan jo være morsomt å se hvilke navn som passer, da!

    ReplyDelete