Wednesday, 16 November 2011

Winter


I took these pictures last year, on a frosty morning at work. I really love proper winter, when everything is covered in frost and the light is so blue. Beautiful. It's getting colder now, and I'm crossing my fingers that we'll have a winter like last year. The sound of frozen leaves underneath my shoes, seeing my frosty breath in the morning and wrapping up warm are things that make me so happy in winter.

A good Wednesday to you!

3 comments:

  1. Nydelig, vinteren har absolutt sin sjarm. Jeg blir helt fascinert av slike landskap. Er glad jeg bor et sted der det er årstider. Noen ganger flere i løpet av en og samme dagen, også...;)
    Her har det vært noen plagsomt travle uker både på jobb og privat, med energinivå langt under null. Begynner sakte å vende tilbake til normalen, kjenner jeg. Nå er det jo heller ikke lenge igjen til advent, en utrolig koselig tid på året. Det byr seg sikkert mange anledninger til å pakke seg godt inn i deilige varme klær både i UK og på denne siden av Nordsjøen! Ha en fin uke!

    ReplyDelete
  2. Jeg er nesten like glad i hver årstid, og liker det best når årstidene er som de skal være! Her har det vært en usedvanlig varm høst, men opp mot 30 grader langt inn i oktober, og nesten 20 i november. Nå har gradene endelig begynt å krype nedover, og det er deilig! Liker godt å pakke meg godt inn om vinteren. Håper du får tid til å hente deg inn igjen, adventstiden er det beste med hele vinteren! :) Ønsker deg en fin uke også!

    ReplyDelete