Thursday, 14 February 2013

Brambly Hedge

I first encountered Jill Barklem's Brambly Hedge books when I moved to England, and I have grown to love these books so much. If you haven't read these lovely children's stories yet, I suggest you do! Not sure if they exist in Norwegian translation. This cup with pictures from the Winter Story is one of my favourite cups these days!

5 comments:

 1. Har ikke sett norske bøker med dette, men det gikk på barne-tv som I Tornekrattet en gang i tiden. Nok en av mine "guilty pleasures"...! Simpelthen elsker de historiene. Dessverre ble aldri min datter veldig opptatt av denne serien, men, men... Tror nesten jeg skal spandere en bok eller to på meg selv!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, de historiene er fantastisk søte!! Jeg er veldig glad i dem, og har allerede bøkene stående i vår lilles bokhylle. Gleder meg til å lese for henne!

   Delete
 2. Å, de bøkene er bare helt nydelige! Husker at mamma leste de for meg og mine to søstre, veldig ofte, de er jo så spennende å titte i. Disse tekoppene er helt fantastiske! Kan man spørre hvor du har fått tak i dem?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk! Jeg har samlet en stund og har forskjellige kopper, alle er kjøpt på ebay eller i bruktbutikker. Tror de sluttet å produsere dem på 90-tallet, men det finnes mange av dem på ebay!

   Delete
 3. Ja, de finnes på norsk! Jeg hadde en om bl.a. Muselitta (tror jeg..) som flyttet inn i et dukkehus der alt så veldig fint ut, men så var jo ingenting på ekte. Maten var laget av gips og knuste når de prøvde å spise den. Fine, fine bøker!

  ReplyDelete